maanantai 2. syyskuuta 2019

Tontti ostettu!

Edes jokin on nyt vähän virallisempaa: omistamme tontin ja siitä on kauppakirjat kirjoitettu myyjän kanssa. Viime viikolla napsaistiin laina pankista ja nautittiin konttorissa 25 000 euron kahvikupilliset. Toiset kupilliset olisivat laskeneet kahvien hintaa puoleen, mutta maha oli jo muutenkin kuralla.

Prosessi on ollut pitkä: jo pari vuotta sitten selvittelimme, mahtaisiko kaupungilla olla tontteja kaavoituksessa, kun oma kämppä muuttaa olomuotoaan kasaksi lautaa ja betonia ja tekee tilaa (laadukkaalle ja sokean papin itselleen rakkaudella rakentamalle) kerrostalolle. Kuulimme parin tontin alkavasta kaavoitusprosessista. Tonttien sijainti oli melkoisen optimaalinen (tai ei nyt ainakaan moottoritietä vieressä eikä intiaanien hautausmaata alla - se on jo paljon pääkaupunkiseudulla), joten jännityksellä seurasimme kaavoitusprosessin etenemistä.

Tontin osto on sijoitus tulevaisuuteen: jatkossa meidän ei tarvitse enää ostaa koivunlehtiä, käpyjä eikä kuusenneulasia. Niitä saadaan omista ränneistä!

Muutaman kurkkuun pompanneen sydämen ja rytmihäiriöiden jälkeen voimme nyt todeta asioiden edenneen meille suotuisalla tavalla: omistamme pienen palan savista maata!

Skål!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos kommentoit tai kyselet. Toivomme asiallista kielenkäyttöä. Tai no, vaadimme.

Kommenttisi julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Älä siis huolestu, kun tekstisi ei heti näy. Arvostamme aktiivisuuttasi.