torstai 5. syyskuuta 2019

Arvonta - kaksi lippua Habitare-messuille


Liput saatu bloggaajapassin yhteydessä. 
Palkinnon arvo ihan tosi paljon, eli 17 euroa dzibale. 

Kiinnostaako tekstiilit? Tex Willerit? Tiilet? Täti-ihmiset tutkimassa taidekäsitöitä? Teeveestä tutut trendsetterit? Turhuudet? Tärkeät tuotteet? Trendikkäät bloggaajat? Kaikkea tätä sekä metrilakua löytyy Habitare-messuilta.

Trendikkäistä bloggaajista puheenollen, Kodotus vipeltää Habitare-messuilla bloggaajapassilla. Kyllä. Siellä viuhdon menemään nenä pystyssä tavallisia kuolevaisia halveksuen. Sykin ja säteilen salattua tietoa ja jaan niistä pienenpienen osan blogissani. Jos olette kiltisti. Minut tunnistaa messuilla sädekehästä sekä mahdollisesti edessäni aukeavasta Punaisesta merestä.

Eikä siinä vielä kaikki: ennen kuin minulle tupsahti tämä Messukeskuksen kutsu, sain liput messuille myös Ledstoresta. Kiitokset niistä! Meikäläiselle sataa mannaa sitä tahtia, että marraskuuhun mennessä minulla on kelomökki, ulkoporeallas sekä muistolaatta Järvenpään ensisuojassa.

Ehkä tämä fleksaaminen (trendikäs ilmaisu) jo riittää. Mutta niin tosiaan kävi, että sain kutsun Habitareen bloggaajana ja vieläpä kaksi lippua arvottavaksi blogin lukijoiden kesken. Aika hienoa!

Arska Warhol: Study of Harvey Weinstein in Plastic

Habitaren lisäksihän Messukeskuksessa järjestetään samalla Hifi-messut, eli jos Pallotuolin sijaan saat himonväristyksiä Dr. Albanin bassoista Datsunin subbareissa, niin sinnekin voit toki vilahtaa. En valvo.

Ai niin, siellähän on vielä Antiikki-messutkin. Siellä on kaikkea vanhaa ja pölyistä kuten sisustuslehtien toimittajia.

Koska tämä mehupullo löytyi kadulta Punavuoresta, sen täytyy olla designia. 

Messut ovat siis Helsingin messukeskuksessa ja auki seuraavasti:

ke 11.9. klo 12-20
to-pe 12.-13.9. klo 10-19
la-su 14.-15.9. klo 10-18

Hifi avoinna pe-su

Habitaren ohjelman löydät täältä. Listan näytteilleasettajista löydät täältä.

Jené Regrette: Ceci n'est pas une cassette

Voit osallistua maanantaihin 9.9. klo 10 asti. Kunhan heräilen, arvon voittajat ja ilmoitan heille henkilökohtaisesti. Liput lähetän niin ikään sähköpostilla. Lippuja on siis kaksi, eli teen kaksi ihmistä onnelliseksi. Vähän kuin vanhempani, kun muutin jo alle nelikymppisenä kotoa. Tosin pihalle telttaan viikonlopuksi, mutta silti.

Teppo Koons: Memory of Cacciolina

Ja sitten itse asiaan. Näin osallistut:

Kommentoi tähän, mikä Kodotus-blogin kirjoitus on ollut mielestäsi kiinnostavin / hauskin / ihampaskin ja copypastea kyseisen bloggauksen kiinnostavin / hauskin / ihampaskin virke kommenttiisi. Saat toki kommentoida muutakin, kunhan käytät vähemmän rumaa kieltä kuin minä tai kotkalainen ahtaaja.

Arvostaisin myös kovasti, jos linkkaisit johonkin somekanavallesi jotain blogistani, mutta ei minulla ole pokkaa vaatia - olenhan vaatimaton (sädekehä, Punainen meri jne). Mutta silti olisihan se kiva, kun vasta toinen miljoona on tästä bloggaamisesta alkanut tilille karttua.

Kirjoita kommenttiin myös, miten saan sinut kiinni, eli joko

- sähköpostiosoitteesi. Jos nigerialaisten prinssien yhteydenotot pelottavat (itse olen jo kolmatta kertaa sellaisen kanssa naimisissa), niin mieti tarkkaan, minkä meiliosoitteen annat. Pakko ei ole antaa. Edes nigerialaiselle prinssille.

- nimi, jolla löydän sinut Instagramista (t. @kodotus)

TAI

- nimimerkki ja lähetä nimimerkin yhteystiedot Kodotuksen viralliseen gmail.com -osoitteeseen, jonka alkuosa on… (rumpujen pärinää) kodotus! Ilman tuota huutomerkkiä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain ja ainoastaan voiton toimittamiseen.

Ei kai tässä sen kummempaa. Jisie ike! Tai kuten meilläpäin sanotaan, orire daada!

(Postauksen kuvitus on kotoamme löytyviä klassikoita, mutta senhän toki jo arvasitkin)

Kaija Saarioistenmaksalaatikko: Kaukosäätöinen rakkaus

PÄIVITYS 9.9.2019: Liput arvottu ja toimitettu voittajille. Kodotus onnittelee!

4 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi.

  Ihan mielettömän mielenkiintoinen ja loistava kirjoitustyyli. Kiitos lukuhetkistä. Ja naurahduksista.

  Habitaren liput kiinnostaa. Täältä kaksi iloista tekisit onnelliseksi.

  tiinajasmine@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi. Toivottavasti et vedä keräkaalia nenään, jos tähdennän arpovani kaksi lippua kahdelle eri kommentoijalle. Olen saattanut olla tapani mukaan epäselvä. Tai ihan vaan humalassa.

   Mutta toivotan onnea arvontaan. Toistaiseksi kommentoijia on kaksi, eli todennäköisyys voittaa messulippu on täydet sata prosenttia :)

   Poista
 2. Googletin sanan "metrilaku" ja päädyin blogiisi. Ja naurahtelin julkaisullesi, joten oli pakko kommentoida. Enkä muuten ole ikinä käynyt Habitaressa, joten lippukin kelpaisi. Kerron blogistasi sisarelleni, joka juoruilee varmasti niin paljon, että saat ainakin pari vierailijaa lisää.
  Ja tänne voi prinssitkin kirjoitella: katicrafts@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitin meiliosoitteesi kaikille tuntemilleni prinsseille. Eiköhän sieltä ala meiliä ropista.

   Meikäläinen on epätoivoisesti koettanut opiskella hakukoneoptimointia ja sitten vakavahenkisen tavoitteellinen blogini löydetään hakusanalla "metrilaku". Seuraavat osumat tulevat varmaan hakusanoilla "leopardistringit" ja "keinomykiö".

   Anna toki siskosi juoruilla. Kyllä tänne blogiin mahtuu. Jos ei muuta, niin ainakin metrilakua.

   Onnea arvontaan!

   Poista

Kiva, jos kommentoit tai kyselet. Toivomme asiallista kielenkäyttöä. Tai no, vaadimme.

Kommenttisi julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Älä siis huolestu, kun tekstisi ei heti näy. Arvostamme aktiivisuuttasi.