keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Asuntomessut - kiva kuvakavalkadi


Asuntomessujen paras puoli on uusien trendien ja ideoiden löytäminen omaan kotiin. Niin tänäkin vuonna. Uusia, innovatiivisia ja trendikkäitä tuotteita löytyi lähes joka talosta. Viimeviikkoisen blogipostauksen jatkoksi esittelenkin kuvakavalkadissa muutaman suosikkini ennen kuin lähden tutustumaan omaan kehooni Intercity-junan vessaan.Ekologinen sadevesibidee. Eero Aarnio on kyllä tehnyt enemmän herkkuja muovista kuin tallinnalainen kauneuskirurgi.


“Sadevesibidee”


Ja vihdoinkin! Bidee myös perheen iskälle. Molokouru valloittaa suomalaiset kylpyhuoneet. Voidaan valmistaa myös esim. nahasta.


 “Esim. nahasta”


Rakennusvalvonnan vaatimuksesta palotikkaiden kokoa piti suurentaa. Anoppia varten talon taakse on tehty oma rotko roskakuiluun.J.K. Rowling muokkasi Harry Potterin kämppää ajanmukaisemmaksi; nyt Harryn huoneessa on kierrätyspiste. Vähänkäytetyt voldemortit kuuluvat energiajakeeseen. Kirjailijan viimeaikaiset lausunnot sukupuolivähemmistöistä taas keskiajalle viemäriin.Kodotus-blogi sai käsiinsä lavuaarin salaisen valmistuskaavan: ensin syödään pirusti riisimuroja. Sitten oksennetaan muottiin. Päälle venelakka.


“Syödään pirusti riisimuroja.”


Vinkki: Vihaatko ystäväperheesi lapsia? Uusi Suojelusenkeli-leikkipaikka pitää huolen, että seuraavaa visiittiä ei tule. Lisävarusteena integroitu milktooth-kaiutin soittaa kappaletta “Pimeä polku ja kivinen tie”.“Vihaatko ystäväperheesi lapsia?”


Kun päivällä iskän ja äiskän katseissa on ollut sellainen sutinankaipuuntäyteinen pohjavire ja lapset jo nukkuvat, sensuaalitoiminnalle antaa vinkeää lisäpotkua sängynpäässä oleva Fukkipukki. Saatavana Tikkurilan värikartan sävyissä “Jähmeä jänis”, “Höyrymakkara”, “Nasun pakara” sekä “Paavin salipöksy”.


“Paavin salipöksy”


Messuilla kättä lyövät ekologisuus sekä huolimaton lvi-asennus: vuotava pönttö ravitsee veskirisua. Sen virallinen nimi ei toki tietenkään ole “veskirisu”, vaan “vessarisu”.


“Veskirisu”


Yhdessä kohteessa oli kiinnitetty erityishuomiota viihtyisään ja selkeään huoneakustiikkaan. Sitähän ei tarvita kuin erityistapauksissa. Kaikuisa, korkea ja kolahteleva tila on kuitenkin standardi.Minas Tirith. Ne tietää ketkä tietää. Balrogin osan näyttelee vastaava mestari.

Kun oikeassa mielentilassa katsoo, voi kuvitella näkevänsä tähtitaivaalla Venuksen nännit. Ihan siinä Kassi o Peijan vieressä.Väsyneen rakentajan hätähuuto. Muistakaa kuitenkin, että apua on saatavilla. Esim. 101 solmua -kirja on havainnollinen ja selkeä opas.Jos siinä lukee “jorma”, se on lähtökohtaisesti hauska.


Ihan vapaasti omat mielikuvat kehiin ja hetken hiljaisuus…
Noin. Hyvä. Oli se hauska.

“jorma”


2020-luvulla vanhanaikaisista sukupuolirooleista on hyvä päästää irti ja korostaa lapsille, että ei ole perinteisiä miesten ja naisten töitä. Tyttöä voi muistuttaa, että hänestä voi tulla vaikka pinkki prinsessa ja pojalla on kaikki mahdollisuudet päästä siniseksi apinaksi.
Kiva idea, mutta kuvitelkaapa tämä kuva Stephen Kingin kirjan kanteen. Niinpä.Kuvassa ei ole japanilainen Ikebawushimanogotake-lohikäärme, vaan kaksi kahvia ja pulla 11 euroa. Onhan se loogista, että kun rakentaminen on järkyttävän kallista, niin asuntomessujen kahvinkin pitää olla järkyttävän kallista. Santsikuppiin pitää hakea pankista lisälainaa.“Lähden tutustumaan omaan kehooni Intercity-junan vessaan.”

2 kommenttia:

  1. Hahhah! 11 euroa!!! Tuli just noin 200.000e lasku mut jotenkin kyllä toi 11 euroa on vaan liikaa. Herrantähden, joku raja! T. Omatalohirrestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän oli messuilla omat sushit mukana. Ensi vuonna varmaan termospullo, kenttäuuni ja pakastekorvapuusteja.

      Poista

Kiva, jos kommentoit tai kyselet. Toivomme asiallista kielenkäyttöä. Tai no, vaadimme.

Kommenttisi julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Älä siis huolestu, kun tekstisi ei heti näy. Arvostamme aktiivisuuttasi.