perjantai 1. marraskuuta 2019

Arvonta - marraskuun koukutus


*** VOITTAJA ARVOTTU. TOISTAN, VOITTAJA ARVOTTU! ***


Yhteiskuntamme ja talousjärjestelmämme vaatii jatkuvaa kasvua. Samoin on blogini laita. Voidakseni pitää yllä bloggaamisen synnyttämää ylellistä elintasoani, joudun jatkuvasti pohtimaan, miten koukuttaa lisää lukijoita. Pidin pientä aivomyrskyä kaupallisen yhteistyön ansiosta hankkimani huvijahdin kannella. Ja sitten keksin.

Tonni mämmiä! Valviralta tuli kuitenkin punaista valoa (ympäristöhaitta), poliiseilta sinistä (ratsia Turun moottoritiellä) ja kuulemma bloggaajillakin on jotain eettisiä ohjeita (jos bloggaat, et aja). Kalliiksikin tulisi. Mitäs sitten?

Ilmaisia ämpäreitä! Jes. Puoliso oli kuitenkin sitä mieltä, että ei ole kovin tyylikästä kaltaiselleni tyyli-ikonille. Lacosten vyölaukku ja kaikki.

Mämmi tulisi kalliiksi ja ilmaiset ämpärit ovat tyylittömiä. Ämpärillinen mämmiä olisi kallista ja tyylitöntä.

Millä ihmeellä sitä lukijoita koukuttaisi, pohdin Esmeraldan ja Lupiniquen kiikuttaessa minulle sateenvarjodrinksuja. Mikä koukuttaisi lukijan kuin lukijan. Sitten tajusin:

Koukku!


Koukku. En Kouka. Ein Kouk. A coke.

Parhaat asiat ovat yksinkertaisia: pallo, Hurriganesin biisit ja Anne Bernerin maailmankuva (”minä olen rikas, sinä olet tyhmä”). Jos koukku ei koukuta, niin jo on kumma. Eikä mikä tahansa koukku, vaan aito, oranssi retrokoukku, jossa on takana tarra. Pelmuttaako jo nostalgian lämmin tuuli jokaista ihokarvaasi:

Kaiken lisäksi tämä koukku osuu väritykseltään vielä Halloween-teemaankin!

Kaksi koukkua. Två kåukkar. Zwei Kouken. Two cokes.

Arvonta, tättärää!


Arvon kolmen koukun satsin. Jos menestystä tulee, voin arpoa näitä jatkossakin. En kehtaa edes kertoa, montako näitä on. Vihje, enemmän kuin tähtiä Otavassa. Vähemmän kuin tähtiä Linnunradalla.

Kolome koukkua. Tre kronor. Drei Köuchen. Three coax.


Näin osallistut:


- Jaa jokin tämän blogin teksti jossain sosiaalisessa mediassa (Facebookissa / Instagramissa / Linkedinissä / Twitterissä / Tinderissä / S-marketin ilmoitustaululla). Hyvä teksti tai huono teksti, ihan sama. Sinä päätät, millä saatteella sen sitten haluatkin varustaa.

- kommentoi jotain tämän postauksen loppuun. Päätä itse, mitä.

Kirjoita kommenttiin myös, miten saan sinut kiinni, eli joko

- sähköpostiosoitteesi. Jos amerikkalaisten aikuisviihdetuottajien yhteydenotot pelottavat (been there, done that), niin mieti tarkkaan, minkä meiliosoitteen annat. Pakko ei ole antaa. Edes aikuisviihdetuottajalle.

TAI

- nimi, jolla löydän sinut Instagramista (t. @kodotus)

TAI

- nimimerkki ja lähetä nimimerkin yhteystiedot Kodotuksen viralliseen gmail.com-osoitteeseen, jonka alkuosa on… (rumpujen pärinää) kodotus! Ilman tuota huutomerkkiä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain ja ainoastaan mahdollistamaan voiton toimittaminen.

Arvon voittajat maanantaiaamupäivästä 4.11. ja kilpailuaika päättyy, kun minä lykkään käteni arvontapottana toimivaan villapipoon. Ihan ympäri maailmaa en näitä kehtaa lähettää, sillä ottamani pikavippi kattaa ainoastaan postimaksut Suomeen.

抱歉,我不会将这个钩子发送到中国。

Ja himokkaimmille vielä kuuma vinkki: Instagramiin @kodotus tulee vastaava arvonta perjantai-iltana 1.11. Jos siis tuplasatsi koukkuja kuumottaa (meillä kaikilla on omat fetissimme), niin sinne vinkumaan lisää.

Koukuttavaa arvontaa!

Matteus, Markus, Luukas ja Pasi


1 kommentti:

  1. No, voihan koukut sentään kun sattuikin niin, että minä tarvitsen koukkuja kahteen vessaan ja yhteen saunaan ja mieheni autotalliin eli tulisin mukaan arvontaan jos sopii.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista

Kiva, jos kommentoit tai kyselet. Toivomme asiallista kielenkäyttöä. Tai no, vaadimme.

Kommenttisi julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Älä siis huolestu, kun tekstisi ei heti näy. Arvostamme aktiivisuuttasi.