keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Joulun murhanhimoisimmat elukatRouva sieltä Ypäjän Agrimarketin tekonivelosastolta tuhisee, että miten otsikko liittyy rakentamiseen. Rouva hyvä, ei mitenkään. Ja nyt kun tämä asia on saatu pois päiväjärjestyksestä, esitellään otsikon ja bloggaajan riisipaperin ohuen journalistisen etiikan velvoittamana joulun murhanhimoisimmat elukat.

Vauhko-Bambi ParanoidiVauhko-Bambi oli ehdolla Joulupukin reen vetäjäksi, kunnes psykologisissa testeissä selvisi, että Bambilla on n. 47 sivupersoonaa (Hannibal, Viiltäjä-Jack, Stalin sekä Ripuli-Jermu joitain mainitaksemme). Vauhko-Bambi jäi siis rannalle ruikuttamaan ja kehittelemään salaliittoteorioita. Päivät Vauhko-Bambi vaanii puskissa rekkakuskeja, joita se keihästää terävillä korvillaan. Vauhko-Bambin lempibiisi on “Aikuinen nainen” Kemin musiikkiluokkien 2B-luokan kuoron esittämänä.

Reima Raide-Jokerilla on ymmärtäväinen ilme

Gena Getsemanen GrogotiiliGena oli elänyt toivossa, että hänestä tehtäisiin seimen lapselle sandaalit, koulureppu tai rattikelkka. Itämaan tietäjät tekivät kuitenkin kuin viekkaat varkaat ja väärät valtiaat ja menivät kukin eri tietä omille mailleen. Siksi Gena kykkii nykyään Pitäjänmäen Mätäojassa ja odottaa pääsevänsä tappamaan kaikki kaksivuotiaat ja sitä nuoremmat poikalapset. Vielä ei ole onnistunut, mutta kerran oli lähellä, kun Arska palasi Korsu Pubin karaokesta ja horjahti ihan Genan eteen. Arska oli kuitenkin sen verran marinoitua lihaa, että Gena sai allergisen reaktion ja Arska kömpi takaisin karaokeen laulamaan Tähdet meren yllä.

Reima Raide-Jokerilla on myötätuntoinen ilme


Abraham Amfetamiini-AnkkaAbrahamilla oli kaikki hyvin: oli ehjä muna, pesäasiat kunnossa ja puhtaat höyhenet. Sitten kerran hän kuuli radiosta rok-musiikkia ja suistui turmioon. Nyt hän myy peräsulkiaan runoilijoiden kyniksi voidakseen ostaa päivittäisen annoksensa. Abraham luulee sitä amfetamiiniksi, mutta tosiasiassa kyseessä on Prisman tuulikaapin kuramatosta kaavittu marraskuinen kura. Abraham olettaa olevansa sadun ruma ankanpoikanen, mutta 47-vuotiaalle ei kukaan kehtaa kertoa totuutta.

Reima Raide-Jokerilla on ironinen ilme


Pedro - pupilliton PoniKun Pedro oli pieni, joulukuusi kaatui hänen silmäänsä ja lävisti Pedron pernaa myöten. Pedroa tämä ei sinänsä haittaa, sillä Frozen II oli parempi 2D:nä. Joskus Pedro haaveilee pääsevänsä vielä Joulupukin apuriksi, mutta on tyytyväinen Sinebrychoffin siiderihepan sijaisenakin.

Reima Raide-Jokerilla on huvittunut ilme


Raimo Rabies-KihahrviRaimo - tai tuttavien kesken “Raimo” - oli töissä Betlehemin Terapiaelukat Oy:ssä. Kaveriensa kanssa Raimo vieraili vanhainkodeissa ja eskareissa. Muuan pikkujäbä kuitenkin kävi Raimon hermoille. Tämä Behemothin äpärä tökki Raimoa kanteleen kielillä ja pärskytti lihamakaronilaatikon hajuista sylkeä Raimon päälle. Raimolla napsahti ja sanotaanko nyt niin, että kännissä moottorisahalla tehty ympärileikkaus olisi ollut vielä hienomotorinen taidonnäyte Raimon raivoon verrattuna.

Tämän purkauksen seurauksena Raimo päätyi mafian palvelukseen. Nykyään hän tartuttaa rabiesta niihin, jotka eivät ymmärrä, että yksi jono riittää ja siitä voi seuraavana vuorossa oleva mennä kulloinkin vapaana olevalle kassalle.

Reima Raide-Jokerilla on pilkallinen ilme

Bonuksena vielä……...

Reippaat kaksoset Noppa ja KuppaMuuan pieni keskiuusimaalainen kaupunki etsi taannoin maskottia. Ilmoitukseen vastasivat hakuajan puitteissa kupanruntelema kääpiösiili Jeremias, Windowsin Klemmari, Paavo Väyrynen sekä nämä kerrassaan valloittavat veijarit.

Noppa ja Kuppa syntyivät keskiluokkaiseen perheeseen, jossa isä oli putkimies ja äiti ei. Valitsijaraadin puheenjohtaja, punavuorelainen AD Jone valitsi Nopan ja Kupan, koska oli kokaiinipöllyssä. Eläkkeelle Noppa ja Kuppa jäävät vuonna 2076. Uran puolivälissä he käyvät suihkussa.

Reima Raide-Jokerilla on himokas ilme. Kaksoset. Mmmmmmm…


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos kommentoit tai kyselet. Toivomme asiallista kielenkäyttöä. Tai no, vaadimme.

Kommenttisi julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Älä siis huolestu, kun tekstisi ei heti näy. Arvostamme aktiivisuuttasi.