keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Rakkaat hyttyset ja mäkäräiset!

Heippa imijät ja inisijät! Pureksijat ja kärsäkkäät!

Yhteinen kesämme on alkanut kivasti. Teitä tuntuu olevan paljon ja teillä on oikein mukava tekemisen meininki. Olette olleet mielessäni päivin ja öinkin, kun en ole saanut unta rapsuttaessani puremianne verille. Ja mikä parasta, nyt on vasta kesäkuu. Ehdimme tehdä yhteistyötä vielä pari kuukautta.


Minua on ilahduttanut pari asiaa, jotka todistavat teidän muuttuneen rohkeammiksi. Ensinnäkin te, rakkaat hyttyset, tunnutte imevän innolla nykyään päivisinkin. Poissa ovat ne ujot ininät korvanjuuressa, kun kesämökillä hapuilin unen rajamailla. Nyt te käytte iloisena iholle valossa, tuutti tanassa.


Ja mäkäräiset: muistan teidät Karhunkierrokselta, kun tungitte humalaisen poromiehen tahdikkuudella kaikkialle ja nautitte parikymppisestä notkeasta kropastani kuin vain verta imevä hyönteinen voi. Ujostelematon lihanhimonne jäi minulta lähes unohduksiin, kunnes tänä kesänä löysitte minut jälleen ja vieläpä täältä etelästä! Erityisesti viemäriämme rassatessamme piditte minulle seuraa. Nostalgian vallassa olen valvonut viimeiset yöni paukamia raaputtaen.


Rakkaat valvottajani. Yhteistyömme on ollut hedelmällistä. En epäile hetkeäkään, etteikö se jatku tänä kesänä vielä pitkään. Nauttimisiin ja mökkiviikkoamme Savossa odottaen!

Kodottajanne
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos kommentoit tai kyselet. Toivomme asiallista kielenkäyttöä. Tai no, vaadimme.

Kommenttisi julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Älä siis huolestu, kun tekstisi ei heti näy. Arvostamme aktiivisuuttasi.