tiistai 3. maaliskuuta 2020

Tein tien - teille vai meille?


Tien tekeminen tuli ajankohtaiseksi. Ei tosin meille, sillä mikäs kiire tässä nyt olisi. Kuha ztsillaillaan. Sen sijaan naapurin talo pudotetaan helikopterista tontille viikolla 12 ja sitä ennen tontille pitäisi päästä ilman panssarivaunua ja vesuria. Hän siis pisti töpinäksi. Kaivuri hommiin ja mursketta maahan. Nyt meidänkin tontillemme pääsee vähän näppärämmin toteamaan, että mitään ei tapahdu.

Jos oikein tarkasti katsoo kaivurin taakse, saattaa huomata, että meidän tontillamme ei ole tapahtunut yhtään mitään.

Tontille pitäisi päästä ilman panssarivaunua ja vesuria.

Tie on siis meidän tontillamme ja naapuri saa sitä käyttää. Tästä tehdään toki virallinenkin rasitesopimus. Mutta aika näppärästi sitä 2700 euroa paloi. Toisaalta, tie tarvitaan takatontillemme joka tapauksessa, joten kai se on parempi maksaa 2700 euroa kuin 5400 euroa. Konkreettista hyötyä naapuruudesta ja jakamistaloudesta. 


Siellä naapurin sokkeli odottelee jo valamistaan. Meidän talomme kasvattaa vielä jossain käpyjään.

”Kai se on parempi maksaa 2700 euroa kuin 5400 euroa.

Jossain vaiheessa kiikkustuolissa sitä muistelee, että tien tekeminen oli projektin pienin kustannus. Isoin oli mielenterveyden menetys. Kas, tuoltahan se hoitaja tuleekin. Edellisen pillerin ehdinkin juuri piilottaa kukkapurkkiin.

Laitetaan loppuun vielä yksi kuva samasta paikasta ja toivotaan, että kukaan ei huomaa, että se on sama kuva kuin otsikkokuva, mutta hieman laajemmin rajattuna.
Kas, tuoltahan se hoitaja tuleekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos kommentoit tai kyselet. Toivomme asiallista kielenkäyttöä. Tai no, vaadimme.

Kommenttisi julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Älä siis huolestu, kun tekstisi ei heti näy. Arvostamme aktiivisuuttasi.